Kunsteluck 2019

Cultuurboerderij, Westelbeers
5

Kunsteluck 2019

 

Zondagmiddag 14 april as. van 13.00 uur tot 17.00 uur vindt het festival Kunsteluck plaats in en om de Cultuurboerderij in Westelbeers.

Kunsteluck is een jongerenfestival met korte theatervoorstellingen. Ook de disciplines dans en muziek krijgen een mooie plaats op dit festival.
Hieraan is een uitgebreide oriëntatie bij Kempische toneelverenigingen voorafgegaan en zeven clubs gaan de uitdaging aan zich ook eens buiten de eigen dorpsgrenzen te laten bewonderen.

Het Kunsteluck Festival wil de belangstelling van jongeren voor het amateurtheater stimuleren.
KABRA ondersteunt hen van harte in dit streven dat naadloos past bij hun doelstelling het amateurtheater in Brabant te promoten.
Concreet doet KABRA dat  door de organisatie van Kunsteluck te ondersteunen in de PR en bij het aanvragen van subsidies. Maar daar blijft het niet bij, KABRA geeft ook een extra injectie aan het artistieke programma van het festival.
Hiertoe zijn enkele jonge talentvolle acteurs  van Fontys Hogeschool voor de Kunsten gecontracteerd voor een spetterend optreden op het festival.

De samenwerking van Kunsteluck en KABRA is niet eenmalig. Het is de start van een langer durend partnership tussen de organisaties.
KABRA wil het sympathieke kleinschalige Kunsteluck Festival hiermee een stevige ‘boost’ geven voor de toekomst!

HET PROGRAMMA

Datum: 

zondag, 14 april, 2019 - 13:00-17:00