BeersWinkelTheater Festival 2017

Theatervoorstellingen in Beerse winkels
in samenwerking met Tinterieur
5

Beers Winkeltheater Festival 2017

Op zaterdag 11 maart 2017 wordt door Keskenoate en Tinterieur weer een festival georganiseerd. Het welbekende Beersthuistheater festival is verplaatst naar winkels en heet nu het BeersWinkelTheaterFestival.


Op deze avond worden net zoals vorige jaren ludieke, ontroerende, muzikale, theatrale acts opgevoerd. De sfeervolle kleinschaligheid van een huiskamer nu dus ook in winkels: dat is het idee achter het Festival.


Met een klein gezelschap reis je op deze avond langs drie winkels: een driegangen verrassingsmenu vol lokaal talent. Om een klein tipje van de bekende sluier op te lichten: er wordt gespeeld op schitterende winkellocaties zoals Funky Hair, Slagerij Smolders, Gasterij De Kemphaan, Van Eeten Woninginrichting, Klumpkes en De Beerse Bakker. De Willibrordstraat zal in feestelijke theaterstemming omslaan en afgezet worden voor auto’s.


Je zal door professionele ‘Beersewinkeltheaterbegeleiders’ geleid worden naar de Beerse theaterwinkels. Na dit menu ontmoet je alle artiesten en bezoekers in Gasterij De Kemphaan.


Het aantal plaatsen voor toeschouwers is beperkt. Daarom werken we met inschrijving vooraf. Inschrijvingen worden vastgelegd op volgorde van binnenkomst, dus wees er snel bij. Je kunt je inschrijven via www.tinterieur.com, herm.kisjes@chello.nl of peetvanroij@hotmail.com


Kosten bedragen € 6,50 per bezoeker. Inclusief een heerlijk kopje koffie en thee met koekje erbij om de huiselijke sfeer te benadrukken. Neem wel een eigen mok of kopje mee.


‘Driegangenmenu’

19.30 uur Verzamelen bij Gasterij De Kemphaan ( u krijgt hier verdere uitleg over het Festival)
20.00-20.30 uur  Theatervoorstelling 1
20.45-21.15 uur Theatervoorstelling 2
21.30-22.00 uur Theatervoorstelling 3
Vanaf 22.00 uur Meet&Greet van publiek en artiesten in Gasterij De Kemphaan, afterparty met Wilson

 

Data: 

zaterdag, 11 maart, 2017 - 19:30
Foto's: Jan Appels