BeersWinkelTheater Festival 2016

Theatervoorstellingen in Beerse winkels
in samenwerking met tInterieur
5

Beers Winkeltheater Festival 2016

Op zaterdag 30 januari 2016 wordt door Keskenoate en Tinterieur weer een festival georganiseerd. Het welbekende Beersthuistheater festival is verplaatst naar winkels en heet nu het BeersWinkelTheater Festival.

 

Op deze avond worden net zoals vorige jaren ludieke, ontroerende, muzikale, theatrale acts opgevoerd. De sfeervolle kleinschaligheid van een huiskamer nu dus ook in winkels: dat is het idee achter het Festival.

 

Met een klein gezelschap reis je op deze avond langs drie winkels: een driegangen verrassingsmenu vol lokaal talent. Om een klein tipje van de bekende sluier op te lichten: er wordt gespeeld op schitterende winkellocaties bij Funcky Hair, Slagerij Smolders, Gasterij De Kemphaan, Van Eeten Woninginrichting, Mijn Kadootje en Ice & Nice. De Willibrordstraat zal in feestelijke theaterstemming omslaan en afgezet worden voor auto’s.

 

Je zal door professionele ‘Beersewinkeltheaterbegeleiders’ geleid worden naar de Beerse theaterwinkels. Na dit menu ontmoet je alle artiesten en bezoekers in Gasterij De Kemphaan.

 

Het aantal plaatsen voor toeschouwers is beperkt. Daarom werken we met inschrijving vooraf. Inschrijvingen worden vastgelegd op volgorde van binnenkomst, dus wees er snel bij. Je kunt je inschrijven via www.tinterieur.com, herm.kisjes@chello.nl of peetvanroij@hotmail.com.

 

Kosten bedragen € 6,- per bezoeker met een heerlijk kopje koffie en thee met koekje erbij om de huiselijke sfeer te benadrukken. Neem wel een eigen mok of kopje mee.

‘Driegangenmenu’

19.30 uur Verzamelen bij Gasterij De Kemphaan ( u krijgt hier verdere uitleg over festival)
20.00-20.30 uur  Theatervoorstelling 1
20.45-21.15 uur Theatervoorstelling 2
21.30-22.00 uur Theatervoorstelling 3
Vanaf 22.00 uur Meet&Greet van publiek en artiesten in Gasterij De Kemphaan

 

BijlageGrootte
Flyer BeersWinkelTheater Festival2.13 MB

Data: 

zaterdag, 30 januari, 2016 - 19:30
Foto's: Marleen Severijns & Jan Appels