Beers Tuinentheater Festival 2018

Theatervoorstellingen in Beerse tuinen
in samenwerking met Tinterieur
5

Flyer voorkant Beers Tuinentheater Festival 2018Het Beerstheater Festival kent dit jaar een nieuwe editie: de voorstellingen vinden plaats in lokale tuinen van Middelbeers. Daarom heet het festival in 2018 het Beers Tuinentheater Festival. Op zaterdag 9 juni 2018 wordt dit festival weer georganiseerd door Keskenoate en 't Iinterieur. Op deze avond worden net zoals vorige jaren ludieke, ontroerende, muzikale, theatrale acts opgevoerd.

Theater, muziek en andere acts in de sfeervolle kleinschaligheid van Middelbeerse tuine. Met een klein gezelschap reis je op deze avond langs drie tuinen: een driegangen verrassingsmenu vol lokaal (en internationaal) talent. Om een klein tipje van de sluier op te lichten. Er is dit jaar muzikaal jong talent uit Tilburg, jonge cabaretiers van de Theater academie van Den Bosch maar ook een performer uit Antwerpen en een samengestelde theatergroep uit Rotterdam, Eindhoven, Middelbeers.

Je zal door professionele ‘Beerstuinenbegeleiders’ geleid worden naar de Beerse tuinen. Na dit menu ontmoet je alle artiesten en bezoekers in Gasterij De Kemphaan voor een meet & greet en waar ook een muzikaal optreden zal plaats vinden

Het aantal plaatsen voor toeschouwers is beperkt. Daarom werken we met inschrijving vooraf. Inschrijvingen worden vastgelegd op volgorde van binnenkomst, dus wees er snel bij. Je kunt je inschrijven via h.bullens92@gmail.com.
Kosten bedragen € 7,50 per bezoeker met een heerlijk kopje koffie en thee met koekje erbij om de huiselijke sfeer te benadrukken. Neem wel een eigen mok of kopje mee.

‘Driegangenmenu’
19.30 uur verzamelen bij Gasterij De Kemphaan (u krijgt hier verdere uitleg over festival)
20.00-20.30 uur Theatervoorstelling 1.
20.45-21.15 uur Theatervoorstelling 2.
21.30-22.00 uur Theatervoorstelling 3.
Vanaf 22.00 uur Meet & Greet van publiek en artiesten in Gasterij De Kemphaan

Data: 

zaterdag, 9 juni, 2018 - 19:30