Helden (op sokken)

De Keskenoate kinderen presenteren:

We zijn er allemaal wel eens geweest. Het fantasieland in onze gedachten. Het ene fantasieland heeft bergen, sneeuw en urenlang skiplezier, het andere heeft een strand met palmbomen, een hangmat en cocktails en weer een ander heeft bomen, bloemen en dieren die op onze echte wereld nergens te vinden zijn. Heerlijk om er te zijn!

Het fantasieland van Keskenoate heet Fantasia. Er wonen een trol, een zangeres, een robot, een koningin met haar dochter, de prinses en een god.

Het is er goed toeven.

Maarmisschien niet meer voor lang. Het bestaan van Fantasia wordt bedreigd! Er verdwijnt elke keer weer iets. Wat moet hier aan gedaan worden?

Het lijkt erop dat alleen de helden uit de wolken van Fantasia hier antwoord op weten. Maar zijn het wel echte helden? Als er bijna geen hoop meer lijkt te zijn, komt gelukkig toch nog de oplossing!

De kinderen hebben zelf hun rol, hun kleding, sommige teksten en ideetjes bedacht, dus het is echt een stuk van de kinderen! Ik ben trots op ze, en dat zal iedereen die komt kijken ook zijn, daar ben ik van overtuigd!

Première: 

zondag, 1 april, 2007