De Pelgrims

tussen er zijn... en er niet zijn

Waar zijn, vraagt u zich wellicht af.
Tja, dat is voor de meeste pelgrims ook een vraag. Zij zijn in ieder geval onderweg, maar waar naartoe?

Voor sommigen van de pelgrims is het doel duidelijk op het moment dat zij aan hun tocht beginnen. Anderen weten eigenlijk zelf nog niet goed waarnaar zij onderweg zijn. De vraag is zelfs of ze daar gedurende hun tocht wel achter zullen komen. Misschien zijn ze, zonder het te merken, al wel op de plek geweest waarnaar ze op zoek zijn? Of wellicht dat ze op de goede weg komen door hun ervaringen onderweg en de mensen die ze ontmoeten? 

Kortom, een stuk met veel vragen. Vragen waar wellicht niet alleen de pelgrims zich mee bezig houden.
Menigeen die het afgelopen jaar het nieuws heeft gevolgd, vraagt zich af waarnaar we met zijn allen op weg zijn. Maar laat u niet afschrikken, want juist in "Het zoeken naar", in "het onderweg zijn" zit de humor van ons leven verscholen.

Laat je verwonderen en ga mee in de verhalen van de pelgrims. Kijk hoe zij vanuit hun bezinning vaak in dolkomische situaties terecht komen (zonder dit zelf ook maar enigszins in de gaten te hebben!)

 

Datum

Plaats

21-22-25-26-27-28-29 December 2002

Oude kerkje, Middelbeers

 

Schrijver

Regie

Spelers

Keskenoate

Liejan Kolsters & Cantelle d’Ruijter

Frans van de Eeijnde, Twan Vennix, Frans Timmers; Jan Adriaans, Bart van Hoof, Paul van Hoof, /Pieter Timmers, Jenny van Lammeren, Peet van Roij, Bea Liebregts, Nell Timmers, Saskia Smulders, Rini Bullens, Sakia van der Staak,  Suzan van Straten, Marilet Vennix, Toos van Deursen, Monique Raes, Corrie Zigenhorn, Loes van Beers, Nel van Dooren

 

Première: 

zaterdag, 21 december, 2002