Actueel...

Teaser 7 hoofdzondenIn De Kerk te Oostelbeers zijn de 7 hoofdzonden opnieuw te horen, samen met de 7 deugden door Keskenoate.

Elke hoofdzonde komt aan bod in een aparte scène op de plaats waar vroeger de pastoor preekte over alle dingen die niet goed bevonden werden door de kerk.

Daarna komen de 7 deugden ter sprake, om zodoende alles weer in balans te brengen.

Vooraf, tussendoor en daarna speelt de muziekgroep Zeevonk nummers die passen bij de voorstelling.

Kortom een voorstelling om zeker niet te missen.

 

KAARTVERKOOP

 
 
 

Ad Hoeven Theaterfonds

Ad Hoeven, fervent toneelspeler bij Keskenoate en theaterliefhebber, overleed onverwachts in september 2017. De bijdrage die tijdens de afscheidsdienst werd opgehaald, werd geschonken aan Stichting Kubes. Deze stichting bevordert culturele activiteiten in de Beerzen om de leefbaarheid te bevorderen. De bijdrage is onderbracht in het Ad Hoeven Theaterfonds en zal komende jaren worden aangesproken om het jaarlijks terugkerende Beers Theater Festival financieel te ondersteunen. Op deze manier blijft de herinnering aan Ad en zijn liefde voor het theater voortbestaan.

 

Bij TV Keskenoate is er altijd plaats voor nieuwe leden!

Voor informatie en aanmelding kun je een mailtje sturen naar info@keskenoate.nl of gewoon op woensdagavond eens langskomen op Tafdak.

Het is april 1979 als Jan Adriaans aan Peter van Gestel en Frans Timmers voorstelt om een toneelclub op te gaan richten. In Oostelbeers wordt er de week erop, op een zondagmiddag, een verenigingenpresentatie gehouden. Beerse verenigingen krijgen op een soort markt de gelegenheid om zich te presenteren en te manifesteren.