Actueel...

Zaterdag 29 februari 2020

En de winnaars zijn: Annie & Frans

Zij krijgen elk 'n vrijkaartje voor de jubileumvoorstelling.

7de editie

WERKPLAATSEN THEATER in MIDDELBEERS
zaterdag 4 april 2020 (GEANNULEERD)

Bekijk en beleef 3 acts voor € 7,50

Binnenkort(?) is Keskenoate te vinden bij De Cultuurboerderij in Westelbeers met de muziektheatervoorstelling “Mississippi Blues”, in samenwerking met muzikanten, zangers en zangeressen. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

 

Uit het producties-archief...

 
 

Ad Hoeven Theaterfonds

Ad Hoeven, fervent toneelspeler bij Keskenoate en theaterliefhebber, overleed onverwachts in september 2017. De bijdrage die tijdens de afscheidsdienst werd opgehaald, werd geschonken aan Stichting Kubes. Deze stichting bevordert culturele activiteiten in de Beerzen om de leefbaarheid te bevorderen. De bijdrage is onderbracht in het Ad Hoeven Theaterfonds en zal komende jaren worden aangesproken om het jaarlijks terugkerende Beers Theater Festival financieel te ondersteunen. Op deze manier blijft de herinnering aan Ad en zijn liefde voor het theater voortbestaan.

 

Bij TV Keskenoate is er altijd plaats voor nieuwe leden!

Voor informatie en aanmelding kun je een mailtje sturen naar info@keskenoate.nl of gewoon op woensdagavond eens langskomen op Tafdak.

Het is april 1979 als Jan Adriaans aan Peter van Gestel en Frans Timmers voorstelt om een toneelclub op te gaan richten. In Oostelbeers wordt er de week erop, op een zondagmiddag, een verenigingenpresentatie gehouden. Beerse verenigingen krijgen op een soort markt de gelegenheid om zich te presenteren en te manifesteren.