Actueel...

Door de kindergroep onder begeleiding van Katoo

De kinderen van Keskenoate 2020: Mans, Gijs, Jop, Luc, Jens D, Jens K, Floor, Amy en Lotte
Regisseur: Katoo

De Keskenoate muziektheatervoorstelling “Mississippi Blues”, in samenwerking met muzikanten, zangers en zangeressen is helaas afgeblazen.

7de editie

WERKPLAATSEN THEATER in MIDDELBEERS
zaterdag 4 april 2020 (GEANNULEERD)

Bekijk en beleef 3 acts voor € 7,50

Zaterdag 29 februari 2020

En de winnaars zijn: Annie & Frans

Zij krijgen elk 'n vrijkaartje voor de jubileumvoorstelling.

6de editie

TUIN THEATER in MIDDELBEERS
zaterdag 8 juni 2019

Bekijk en beleef 3 acts voor € 7,50

Cultuurboerderij, Westelbeers

Zondagmiddag 14 april as. van 13.00 uur tot 17.00 uur vindt het festival Kunsteluck plaats in en om de Cultuurboerderij in Westelbeers.

Kunsteluck is een jongerenfestival met korte theatervoorstellingen. Ook de disciplines dans en muziek krijgen een mooie plaats op dit festival.
Hieraan is een uitgebreide oriëntatie bij Kempische toneelverenigingen voorafgegaan en zeven clubs gaan de uitdaging aan zich ook eens buiten de eigen dorpsgrenzen te laten bewonderen.

Een revue-achtige voorstelling waarin kleine stukjes standup comedy worden afgewisseld met hilarische dialogen en vooral: de openbaring van de huiveringwekkende vertelling genaamd: "stand-up tragedy". Nog méér letterlijk een lach en een traan is ondenkbaar!

Theatervoorstellingen in Beerse tuinen, in samenwerking met Tinterieur

Het Beerstheater Festival kent dit jaar een nieuwe editie: de voorstellingen vinden plaats in lokale tuinen van Middelbeers. Daarom heet het festival in 2018 het Beers Tuinentheater Festival. Op zaterdag 9 juni 2018 wordt dit festival weer georganiseerd door Keskenoate en 't Iinterieur. Op deze avond worden net zoals vorige jaren ludieke, ontroerende, muzikale, theatrale acts opgevoerd.

Iedereen kent Er was eens… en Ze leefden nog lang en gelukkig.

In deze versie van Sneeuwwitje wordt onze actuele leefwereld flink onder de loep genomen.
Een materialistische koningin die streeft naar mooi en succesvol te zijn.

Sneeuwwitje zet zich daar tegen af. 

Komt bij rauwe mijnwerkers terecht, de dwergen. 

En dan is er de jager, hij hoort bij de koningin en is tevens bevriend met de dwergen.
Sneeuwwitje wil onderzoeken wat het echte leven is.
In deze zoektocht is een harde weg hiernaartoe onontkoombaar.

op 't Tafdak

We starten het nieuwe seizoen met een inspirerende bijeenkomst vol ideeën en verse energie!

Ook benieuwd of gewoon geïnteresseerd? Kom gerust eens langs op woensdagavond of neem contact op via info@keskenoate.nl

 

 
 
 

Ad Hoeven Theaterfonds

Ad Hoeven, fervent toneelspeler bij Keskenoate en theaterliefhebber, overleed onverwachts in september 2017. De bijdrage die tijdens de afscheidsdienst werd opgehaald, werd geschonken aan Stichting Kubes. Deze stichting bevordert culturele activiteiten in de Beerzen om de leefbaarheid te bevorderen. De bijdrage is onderbracht in het Ad Hoeven Theaterfonds en zal komende jaren worden aangesproken om het jaarlijks terugkerende Beers Theater Festival financieel te ondersteunen. Op deze manier blijft de herinnering aan Ad en zijn liefde voor het theater voortbestaan.

 

Bij TV Keskenoate is er altijd plaats voor nieuwe leden!

Voor informatie en aanmelding kun je een mailtje sturen naar info@keskenoate.nl of gewoon op woensdagavond eens langskomen op Tafdak.

Het is april 1979 als Jan Adriaans aan Peter van Gestel en Frans Timmers voorstelt om een toneelclub op te gaan richten. In Oostelbeers wordt er de week erop, op een zondagmiddag, een verenigingenpresentatie gehouden. Beerse verenigingen krijgen op een soort markt de gelegenheid om zich te presenteren en te manifesteren.